Vectum

Vectum is de studievereniging voor alle Econometrie en Operations Research studenten aan de Universiteit Maastricht. Het werd opgericht in 1994 en heeft top heden ongeveer 280 leden, waaronder een toenemend aantal buitenlandse studenten.

Het hele jaar door organiseert Vectum een breed scala aan activiteiten. Het scala aan activiteiten omvat sociale evenementen, zoals borrels, sportevenementen en een leden weekend, evenals academische en carrière-gerelateerde evenementen. Voorbeelden hiervan zijn research lectures, Case Day en de Business Trip. Daarnaast hebbe we ook ons eigen tijdschrift, de PerVectum, die elk kwartaal wordt gepubliceerd.

Verder werkt Vectum nauw samen met de afdeling Kwantitatieve Economie voor de evaluatie en de verdere ontwikkeling van de opleiding Econometrie en Operations Research. Het hoofddoel van Vectum is de studenten inzicht te geven in de echte wereld en toepassingen buiten de universiteit te bieden. De belangrijkste manier waarop we dit bereiken is door het onderhouden van een directe link tussen bedrijven en studenten.

Mocht je vragen hebben over Econometrie studeren in Maastricht of over Vectum, neem dan gerust contact met ons op via bezoek info@vectum-maastricht.nl of bezoek onze website om te kijken wat wij allemaal organiseren.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!