Kraket

logo_fullcolor

Kraket verenigt studenten en het bedrijfsleven door middel van casedagen, inhousedagen en de jaarlijkse LED (landelijke Econometristendag), waarbij leden in contact kunnen komen met bedrijven en zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt.

Verder wordt er eens per twee jaar een studiereis naar het buitenland georganiseerd. In 2017 is een groep studenten afgereisd naar Porto en Lissabon, waar zij verschillende bedrijven, een universiteit en een ambassade hebben bezocht en uiteraard ook de stad hebben verkend. Eerdere studiereizen gingen o.a. naar Tokyo, New York en Atlanta, Hong Kong en Brazilië.

Ook de drukpers draait bij Kraket op volle toeren. Twee maal per jaar verschijnt het blad SECTOR. In dit formele blad vind je veel informatie over bedrijven. In elke editie staan bedrijfsinterviews, columns en verschillende artikelen van bedrijven, docenten en andere gastschrijvers. Daarnaast verschijnt er ieder kwartaal een editie van de Ecotribune. In dit informele econometristenblad wordt uitgebreid verslag gedaan van de georganiseerde activiteiten.

Uiteraard worden door Kraket ook ontspannende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan de jaarlijkse Sinterklaasviering, maar ook aan borrels en sportieve activiteiten, zoals poolen, voetballen en squashen. Aan het einde van het jaar organiseert het bestuur een weekendje weg naar een, voor de leden, onbekende locatie. Tijdens dat weekend, het Kraketweekend, leer je mensen uit andere studiejaren op sportieve en ontspannende wijze goed kennen.

Wil je meer weten over Kraket of de studie Econometrie aan de VU? Of wil je een dagje meelopen met een van onze studenten? Stuur dan een mailtje naar info@kraket.nl of kijk op onze website, www.kraket.nl.

Voor meer informatie over de introductiedagen voor de nieuwe eerstejaars, kijk op: https://bachelors.vu.nl/nl/vu-introductiedagen/aanmelden/index.aspx?bron=banner

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!