LED

Bezoek de LED website voor meer informatie over het beste carrière evenement voor econometristen!

De Landelijke Econometristendag (afgekort LED) is het grootste jaarlijkse carrière-evenement voor studenten op het gebied van econometrie, operations research, data science en actuariële wetenschappen in Nederland. Op deze dag krijgen meer dan 600 studenten de kans om zich te oriënteren op hun toekomstige loopbaan en in contact te komen met hun potentiële toekomstige werkgevers. 

Wie kan deelnemen? 

De LED is bedoeld voor alle studenten op het gebied van econometrie, operations research, data science en actuariële wetenschappen in Nederland in het 3e jaar of hoger. Om mee te doen aan de LED dien je lid te zijn van een van de zes studieverenigingen voor econometrie en operations research in Nederland. Ben je nog geen lid, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met de studievereniging van jouw universiteit.

Om ervoor te zorgen dat de LED ook toegankelijk is voor internationale studenten, bieden veel bedrijven hun cases in het Engels aan. Om de LED toegankelijk te houden voor alle studenten, gebruiken we geen cv-selectie. 

Organisatie 

De LED is een evenement van het Landelijke Orgaan der Econometrische Studieverenigingen (afgekort LOES). Het LOES bestaat uit de zes studieverenigingen voor econometrie in Nederland: Asset | Econometrie (Tilburg University ), FAECTOR (Erasmus Universiteit Rotterdam), Kraket (Vrije Universiteit Amsterdam), Vectum (Universiteit Maastricht), VESTING (Rijksuniversiteit Groningen) en VSAE (Universiteit van Amsterdam). Jaarlijks wordt de LED georganiseerd door leden van één van deze zes studieverenigingen. De LED 2024 wordt georganiseerd door VESTING | Rijksuniversiteit Groningen.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!