FAECTOR


FAECTOR Logo Groen

FAECTOR (Faculty Association Econometrics & Operations Research) is de faculteitsvereniging voor Econometrie & Operationele Research aan de Erasmus School of Economics in Rotterdam. De vereniging heeft meer dan 1600 leden, waardoor het de grootste Econometrische studievereniging van Nederland is. Als faculteitsvereniging organiseert zij zowel sociale, educatieve, als bedrijfsgerelateerde activiteiten voor haar leden. Deze carrière-evenementen hebben als doel de studenten kennis te laten maken met econometrie in de praktijk. De sociale activiteiten zijn bedoeld om het contact tussen de studenten onderling en tussen studenten en docenten te verbeteren.

Sinds 2012 valt ook de International Bachelor Econometrics & Operations Research onder deze vereniging waardoor zij nu in alle jaarlagen internationale studenten hebben. Ook valt de dubbele Bachelor Econometrie & Economie sinds 2013 onder deze vereniging, het zogenaamde BSc²-programma. Dit programma maakt het mogelijk om een Bachelor en Master van zowel Econometrie als Economie te behalen in zes jaar, in tegenstelling tot de gebruikelijke acht jaar. BSc² heeft een strenge selectieprocedure en de voertaal is geheel Engels.

Mocht je vragen hebben over FAECTOR of over Econometrie in Rotterdam, dan kun je een mail sturen naar info@faector.nl. Daarnaast kun je op www.faector.nl zien welke activiteiten deze vereniging elk jaar organiseert en kun je je inschrijven voor het introductiekamp voor nieuwe studenten.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!