Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Met hun onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.

Vanuit Rotterdam staat Erasmus School of Economics al meer dan een eeuw garant voor excellent onderwijs en onderzoek. Veel succesvolle carrières zijn hier begonnen. Afgestudeerden van Erasmus School of Economics weten hun weg te vinden in het bedrijfsleven, bij de overheid en in de wetenschap, waar dan ook ter wereld.

Ieder collegejaar bestaat uit vijf blokken van acht weken. Ieder blok wordt afgesloten met een tentamen van de gevolgde vakken in dat blok. Econometrie en Operationele Research in Rotterdam begint met een aantal basisvakken op het gebied van wiskunde, statistiek en economie.

In Rotterdam is het tevens mogelijk om International Econometrics & Operations Research te studeren. Het selecte gezelschap dat deze studie mag doen is een mix van Nederlandse en internationale studenten. Daarnaast is het mogelijk het BSc²-programma te volgen. Dit is een traject van vier jaar waarbij je de studies International Econometrics & Operations Research en International Bachelor of Economics & Business Economics combineert.

De studievereniging voor econometriestudenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is FAECTOR. Deze vereniging organiseert ieder jaar veel activiteiten, waaronder het introductiekamp voor nieuwe studenten.

Meer informatie:

  • Klik hier voor meer informatie over Econometrie & Operationele Research aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
  • Klik hier voor meer informatie van studiekeuze123.nl.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!