Asset | Econometrics

ASSET | econometrics

Asset | Econometrics is de studievereniging voor econometriestudenten in Tilburg. Sinds de oprichting in 1979 brengt zij studenten met elkaar in contact door het organiseren van leuke activiteiten en borrels. Daarnaast zijn er interessante bedrijvendagen voor de ouderejaars studenten die zich willen oriënteren op hun carrière en in contact willen komen met bedrijven. Ook is er jaarlijks een symposium met een actueel onderwerp, waar zowel bedrijven als sprekers aanwezig zijn. Hoogtepunt van het jaar is de door studenten georganiseerde internationale reis, waarmee de afgelopen jaren aansprekende bestemmingen zoals New York, Singapore, Dubai en Istanbul bezocht zijn.

Als studievereniging is Asset | Econometrics ook betrokken bij de studie econometrie zelf. Er is nauw contact met de universiteit en de Education commissie neemt evaluaties af bij studenten, om op deze manier de kwaliteit van de studie hoog te houden en de belangen van de student te behartigen. Verder verstrekt Asset | Econometrics oude tentamens om studenten te helpen met voorbereiden op tentamens. Tot slot is er natuurlijk ook een boekenkorting, deze wordt georganiseerd vanuit overkoepelende vereniging Asset.

Natuurlijk is iedere Tilburgse econometrist altijd welkom om een van de georganiseerde activiteiten te bezoeken, maar het is nog veel leuker om ze te helpen organiseren. Door je in te zetten voor een van onze commissies leer je studenten uit alle verschillende fases van de studie kennen en werk je samen aan een mooi project, van magazine tot borrel en van symposium tot studiereis. Daarnaast is er een Actief Ledenweekend, dat speciaal voor commissieleden georganiseerd wordt als bedankje voor hun inzet. Tot slot leer je veel organisatorische vaardigheden en staat het mooi op je CV.

Voor meer informatie over de studie Econometrie en Operationele Research of de bijbehorende masters in Tilburg, kijk je op onze pagina over Tilburg University.

Voor meer informatie over Asset | Econometrics en foto’s van evenementen kun je een kijkje nemen op  www.asset-econometrics.nl. Om lid te worden ga je naar http://asset-tilburg.nl/about/membership. Kies vervolgens als voorkeur voor Asset | Econometrics op het formulier.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!